ADRENALIN PARK CRIKVENICA CROATIA

Adrenalin Park Crikvenica
Tel: 098 259 755
  Adrinalinsko penjanje
  Paintball
  Kavez nogomet
  Summo
  Aerotrim-spinroller
  Umjetna stijena visine 6 metara
Adrenalinsko penjanje i paintball. Vrlo bitna činjenica današnjice je ponuda prema našim gostima. Slobodni smo vam prikazat statistički podatak parka vezano za Adrenalinsko penjanje: Velika staza: 31 platforma sa 59 raznolika prijelaza ukupne duljine od 401 metara sa dodatnim spustom od 38 metara, Mala staza: 18 platforma sa 32 raznolika prijelaza ukupne duljine od 211 metara sa dodatnim spustom od 20 metara. Sve više poslovnih organizacija prepoznaje Paintball kao neizostavni sadržaj Team Building evenata. Paintball je jedna od rijetkih timskih igara koja obuhvaća više elemenata o kojima ovisi uspješnost team buildinga - rekreaciju, koncentraciju, izgradnju zajedničke strategije, solidarnost, razonodu i dr. Paintball rasterećuje djelatnike, gradi zajedništvo, stvara bolju radnu atmosferu, jača komunikaciju i u cijelosti pomaže u uspješnijem gospodarenju.

Događanja
Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  
No upcomming events for now!

TEL:   098 259 755 098 259 755
Adresa: Milovana Muževića bb
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 098 259 755
Email: adrenalinparkcrikvenica@gmail.com
WEB: www.adrenalinpark.eu
Subdomain: Adrenalin Park

Facebook Google Map
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 8378


Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   152