APARTMANI NIKOLA CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Nikola Crikvenica
Tel: 00385 99 849 8585
  Apartmani blizu centra Crikvenice
Apartmani Nikola u Crikvenici, nedaleko centra Crikvenice pravo su mjesto za vaš odmor. Kuća se nalazi u mirnom okruženju, samo 150 m od najbliže plaže u Crikvenici. Imamo 4 različita apartmana na raspolaganju za vaš odmor u Crikvenici. Besplatni parking osiguran ispred kuće. Najbliža trgovina i restoran udaljeni su samo nekoliko minuta pješice od kuće. Svaki apartman ima terasu ili balkon s pogledom na more. U apartmanu možete koristiti besplatan bežični Internet WI-FI. Apartmani Nikola moderno su opremljeni i novo uređeni. Što god želite učiniti tokom vašeg odmora, garantiramo vam sjajan i ugodan odmor s nama.

Smještaj

Apartman br 1 nalazi se u prizemlju. Apartman ima jednu spavaću sobu, kuhinju i kupaonicu, kauč na razvlačenje koji može poslužiti kao ležaj za još dvije osobe. Apartman ima izlaz na terasu sa stolom i stolicama za sjedenje. U apartmanu mogu boraviti dvije do četiri osobe.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 99 849 8585 00385 99 849 8585
Adresa: Vrtna ulica 10
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 99 849 8585
Email: nikola.crikvenica@gmail.com
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: www.apartmani-nikola.com
Subdomain: Apartmani Nikola

Do mora: 150 m
Spavaćih soba: 4
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Kip Ribara     Brzi pogled
Muzej Grada Crikvenice     Brzi pogled
Balustrada     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 13188

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   164