APP RIPPL CRIKVENICA CROATIA

APP RIPPL Crikvenica
Tel: 00385915091767 / 00385911823128
  
  100 m do mora
  Klimatizirano
  Besplatan internet
  Parking
  50 m do marketa
  10 m do Lječilišta Thalassotherapia
  100 m do sportskih terena
  Roštilj
  Vrtni tuš
Privatna obiteljska kuća na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini liječilišta Thalassotherapia Crikvenica sa pogledom na more i otok Krk. Također u blizini od 50 m nalazi se adrenalin park i razna igrališta za tenis, mali nogomet, odbojku na pijesku, mini-golf, rukomet udaljenim 100-300 m od nas. Blizina plaže, šetalište, restorani, butici, caffei, bistroi, hoteli, igrališta, trgovine, te razne turističke ponude sve nadohvat ruke. Može se smjestiti od 2-4 osoba, u trenutno jednom studio/apartmanu. Klimatizirano, sa dostupom WI-FI internetom , SAT Flath TV-om, DVD-playerom, perilicom suđa, perilicom za robu, caffe aparatom, tosterom, parkiralištem ispred kuće, uređenim vrtom sa grillom za druženja, vrtnim tušem, terasom. Muzej, akvarij za djecu, pošta, banke, autobusna stanica, taxi zona, ambulanta, galerije, turist info i slično smješteni su oko centra grada i udaljeni su od 1000-1700 m, hoteli sa gastronomskom ponudom, restorani, trgovine, butici, suvenirnice, caffei i bistroi udaljeni su od 100-2000 m, glavna gradska pješčana plaža je u blizini od 100-500 m, ostale plaže protežu se duž cijele obale Grada Crikvenice od pješčane, šljunčane, kamenite do betonirane plaže za svačiji ukus sa mnogobrojnim rekvizitima i sredstvima za zabavu i razonodu za sve uzraste. Ispred studio/apartmana smještena je stanica za lokalnu liniju gradskog mini busa na raspolaganju svima po voznom redu izloženom na samoj stanici. Ugodni i konforni studio/apartman, kategorije 3 zvjezdice, sa pogledom na more i vrtove.

Smještaj

Ugodan klimatizirani, studio/apartman za 2-4 osobe sa prekrasnim pogledom na otok Krk i more. Prostorije obuhvaćaju, kuhinju i spavaću sobu sa 1 bračnim krevetom, kutnom garniturom za 2 osobe, wc s tušom. Kategorija studia/apartman je 3 zvjezdice. Osigurano je parkirno mjesto ispred kućnog ulaza, terasa sa ugodnim vrtnim namještajem i grilom, te vrtnim tušem.

Brzi pogled       Upit
Ugodan klimatizirani, studio/apartman za 2-4 osobe sa prekrasnim pogledom na otok Krk i more. Prostorije obuhvaćaju, kuhinju i spavaću sobu sa 1 bračnim krevetom, kutnom garniturom za 2 osobe, wc s tušom. Kategorija studia/apartman je 3 zvjezdice. Osigurano je parkirno mjesto ispred kućnog ulaza, terasa sa ugodnim vrtnim namještajem i grilom, te vrtnim tušem.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385915091767 / 00385911823128 00385915091767 / 00385911823128
Adresa: Milovana Muževića 10
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385915091767 / 00385911823128
Email: rippl.tea1@gmail.com
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: www.apartmentcrikvenica.com
Subdomain: APP RIPPL

Do mora: 75 M
Spavaćih soba: 1
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Adrenalin park     Brzi pogled
Gradska plaža     Brzi pogled
Balustrada     Brzi pogled
Gradska plaža     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 17134

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   159