APARTMAN 33 CRIKVENICA CROATIA

Apartman 33 Crikvenica
Tel: 00385 51 241 953
Apartman 33 Crikvenica pravo je mjesto za vaš odmor. Kuća obitelji Hunjet Malnar se nalazi u mirnom okruženju, samo 100 m od najbliže gradske plaže u Crikvenici. Apartman 33 raspolaže sa 3 spavaće sobe, velikom terasom s pogledom na more, kuhinjom i kupaonicom. Besplatni parking nalazi se ispred kuće. Najbliža trgovina i restoran udaljeni su samo nekoliko koraka od kuće. Tu je roštilj na raspolaganju u vrtu koji se može koristiti totalno besplatno. Možete sjediti i odmarati se u sjeni vinove loze ispred kuće, ili možete uzeti svoje ručnike i krenuti na najbližu plažu nedaleko od vašeg apartmana. U apartmanu možete koristiti besplatan bežični Internet WI-FI. Ako želite posjetiti Crikvenicu, prošetajte šetnicom uz more i za par minuta ćete biti u centru. Što god želite učiniti tokom vašeg odmora, garantiramo vam sjajan i ugodan odmor s nama.

Smještaj

Apartman sa 3 spavaće sobe i velikom terasom s predivnim pogledom na more. Samo par minuta pješke do glavne gradske plaže. Mogućnost korištenja roštilja u vrtu. Parking je osiguran i besplatan. Besplatan internet. Za rezervaciju molimo nazvati telefonom 00385 51 241 953. Pogledajte naš video.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 51 241 953 00385 51 241 953
Adresa: Kralja Zvonimira 33
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 51 241 953
Email: hunjet.malnar@gmail.com
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: www.crikvenicaapartment33.com
Subdomain: Apartman 33

Do mora: 100 m
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: DA

Google Map
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 18555

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   157