APARTMANI BARBARA DRAMALJ CROATIA

Apartmani Barbara Dramalj
Tel: +38551786662
  200 m do mora i plaže
  100 m do obližnjeg restorana i caffe bara
  Mogućnost korištenja garaže uz nadoplatu
  Mogućnost korištenja roštilja
Apartmani Barbara nalaze se u Dramlju blizu poluotoka Kačjak. Obitelj se bavi turizmom više od 20 godina. Provedite svoj godišnji odmor sa nama.

Smještaj

Apartman Barbara smješten je u Dramlju, blizu poluotoka Kačjak. Mjesto Dramalj nalazi se 5 kilometara sjeverno od grada Crikvenice, do koje vožnjom stignete za manje od 10 minuta. U apartmanu veličine 100 m2 nalaze se 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i 2 kupaonice. Ispred apartmana proteže se prostrana terasa, a imate i mogućnost korištenja grilla u vrtu sa strane kuće. Parkiralište je smješteno iza kuće, a postoji i mogućnost korištenja garaže za 2 auta, uz nadoplatu. Na raspolaganju Vam je i besplatan bežični internet te SAT-TV. Udaljenost do prodavaonice je 1 kilometar, odnosno manje od 5 minuta vožnje autom. Apartman ima 3 zvjezdice te kapacitet za 6+1 osoba. S terase se proteže pogled na more i na poluotok Kačjak, a udaljenost do mora je 200 metara. Uz more se nalaze kafić i 2 restorana, a na poluotoku Kačjak smještena je i prostrana šljunčana plaža s restoranom i kafićima. Na početku poluotoka Kačjak, u blizini apartmana, nalazi se i stanica turističkog vlakića, kojim možete otići na turističku vožnju obalom, sve do centra grada Crikvenice.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +38551786662 +38551786662
Adresa: Kačjak 49, Dramalj 51265
Grad / mjesto: Dramalj
Tel: +38551786662
Email: barbiklanfar@gmail.com
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: NO
Subdomain: Apartmani Barbara

Do mora: 200
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 22381

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   172