APARTMANI CAR CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Car Crikvenica
Tel: 00385996809410
  Veliki roštilj na raspolaganju besplatno
  Besplatan WI-FI
  Besplatan Play Station 4
Apartmani Car Crikvenica Hrvatska za vaš ljetni odmor na sjevernoj obali Jadrana. Iznajmljujemo 2 velika apartmana za do 5 osoba u Crikvenici. Apartmanska kuća se nalazi oko 400 m od glavne gradske pješčane plaže u Crikvenici. Apartman Car u prizemlju ima lijepu terasu ispred apartmana sa stolom i stolicama u hladu. Apartman Olga na prvom katu ima veliki balkon s lijepim pogledom na more. Na raspolaganju vam je i veliki vrtni roštilj , tako da ga možete koristiti svaki put kada želite, budući da ste naš gost. Na raspolaganju Vam nudimo veliki parkirni prostor osiguran ogradom besplatno. Svaki apartman je opremljen besplatnim wi-fi, aircondition i Sat-TV. Svaki apartman ima kuhinju, 2 spavaće sobe, veliki dnevni boravak i veliku kupaonicu. Već smo više od 30 godina u turizmu i jamčimo vam predivan odmor s nama u našim apartmanima. Slobodno nas kontaktirajte i rezervirajte na vrijeme svoj odmor u Crikvenici. Za vas smo snimili video oba apartmana kako biste mogli u potpunosti dočarati kako apartmani izgledaju iznutra. Apartmani Car u Crikvenici su privatni smještaj po vašoj mjeri za vaš godišnji odmor na moru.

Smještaj

Apartman Car nalazi se u prizemlju. Apartman ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu. Apartman ima izlaz na terasu sa stolom i stolicama za sjedenje. Odmah pokraj ulaza sa strane nalazi se veliki roštilj koji gosti apartmana mogu besplatno koristiti. U apartmanu može boraviti do 5 osoba. Apartman je klimatiziran. DVD player, radio i PS4 Play station, pegla i daska za peglanje su u apartmanu na slobodno besplatno korištenje.

Brzi pogled       Upit
Apartman Olga nalazi se na prvom katu i namjenjen je boravku do pet osoba. Apartman ima dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonicu i veliki balkon sa stolom i stolicama za sjedenje. S balkona se pruža predivan pogled na more. Apartman je klimatiziran. Besplatan wi-fi.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385996809410 00385996809410
Adresa: Toncicevo 3
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385996809410
Email: crikvenicacar@gmail.com
IBAN: HR3923400093200048733
SWIFT: PBZGHR2X
WEB: www.crikvenicaapartmanicar.com/
Subdomain: Apartmani Car

Do mora: 400
Spavaćih soba: 2
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Ljubavna cestica     Brzi pogled
Gradska plaža     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 20734

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   159