APARTMANI NONO MIKO CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Nono Miko Crikvenica
Tel:
  
  Gradska plaža Sabbia, Crni molo - 5 min
  Glavni gradski trg i luka - 50 m
  
  Restoran "Bodulka" u prizemlju objekta
Apartmani Nono Miko nalaze se u nultoj zoni grada Crikvenice, nadomak gradske luke i novouređenog Trga Stjepana Radića u centru Crikvenice, bisera kvarnerske obale i cijele rivijere, te su nastavak pedesetogodišnje tradicije rada u turizmu obitelji Ivančić. Objekt se nalazi na adresi Strossmayerovo šetalište 4, Crikvenica. Naši apartmani nalaze se 40 m od mora, prvi red uz more. U prizemlju objekta nalazi se Bodulka, jedan od najboljih Crikveničkih restorana sa morskim i ostalim delicijama. Dragim gostima na raspolaganju su četiri kompletno novouređena apartmana, opremljenih najmodernijim namještajem i svim potrebnim uređajima. Apartmani su pogodni za korištenje tijekom cijele godine. Udaljeni su svega dvije minute od samoga centra grada, glavne gradske plaže, kao i svih turističkih i ostalih sadržaja koji su potrebni za ugodan odmor.

Smještaj

Veličine 60 m2, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s blagavaonom, komforna kuhinja. Kupaonica s tuš kadom i WC-om. Velika balkonska lođa. Svaka soba sa po dva ležaja, te veliki ležaj na razvlačenje u dnevnom boravku (4+2). Pogled na more. Dva klima uređaja hlađenje-grijanje, Sat-TV, internet Wi-Fi, svi ostali potrebni uređaji i oprema. Apartman se nalazi na trećoj etaži.

Brzi pogled       Upit
Veličine 40 m2, dvije spavaće sobe, dnevni boravak s blagavaonom, kuhinja. Kupaonica s tuš kadom i WC-om. Balkon. Svaka soba sa po dva ležaja, Klima uređaj hlađenje-grijanje, Sat-TV, internet Wi-Fi, svi ostali potrebni uređaji i oprema. Apartman se nalazi na trećoj etaži.

Brzi pogled       Upit
Veličine 60 m2, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s blagavaonom, komforna kuhinja. Kupaonica s tuš kadom i WC-om. Terasa. Svaka soba sa po dva ležaja, te veliki ležaj na razvlačenje u dnevnom boravku (4+2). Pogled na more. Dva klima uređaja hlađenje-grijanje, Sat-TV, internet Wi-Fi, svi ostali potrebni uređaji i oprema. Apartman se nalazi na četvrtoj etaži.

Brzi pogled       Upit
Veličine 40 m2, dvije spavaće sobe, dnevni boravak s blagavaonom, kuhinja. Kupaonica s tuš kadom i WC-om. Balkon. Svaka soba sa po dva ležaja, Klima uređaj hlađenje-grijanje, Sat-TV, internet Wi-Fi, svi ostali potrebni uređaji i oprema. Apartman se nalazi na četvrtoj etaži.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:  
Adresa: Strossmajerovo šetalište 4
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel:
Email:
IBAN:
SWIFT:
WEB: nonomiko.com
Subdomain: Apartmani Nono Miko

Do mora: 40 m
Spavaćih soba: 8
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE


Atrakcije u blizini Gradska plaža     Brzi pogled
Balustrada     Brzi pogled
Kip Ribara     Brzi pogled
Ribarski tjedan     Brzi pogled
Muzej Grada Crikvenice     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 3 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 20096

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   161