APARTMANI ROZA SELCE CROATIA

Apartmani Roza Selce
Tel: 00385 98 994 8043 00385 51 764013
  
  300 m do mora i plaze
  
  
  Parking osiguran
  Mogućnost korištenja roštilja
  Besplatan bežični internet WI-FI
Dobrodosli u Apartmane Roza Selce. Nudimo vam konforno opremljene apartmanee sa prekrasnim pogledom na more i Kvarner. Apartmanii su klimatizirani,i opremljeni sa svim sto je gostu potrebno. Kuca je udaljena 5 min. od mora i raspolaze zatvorenim parkingom u hladu, grilom, stolnim tenisom i uredenom okucnicom. Za goste koji dolaze vlakom (RIJEKA), avionom (KRK) ili autobusom (CRIKVENICA) po zelji dolazimo po njih. Cijene po dogovoru, pred i posezona--poseban popust. Selce je povezano sa Crikvenicom, oaza zdravlja i mira. Očarava svojim prirodnim ljepotama, kristalno cistim morem, uredenim plazama sa bogatim sportskim sadrzajem te priredbama na otvorenom. Sklad svjezeg zraka, sunca, mirisa mora i mediteranskog raslinja pruza gostu nezaboravan uzitak.

  U lipnju i rujnu poseban popust

Smještaj

Apartman tip 2+1 za dvije do 3 osobe. Apartman se nalazi u prizemlju s posebnim ulazom. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, prostora za sjedenje. Ispred apartmana nalazi se lijepa terasa uz uređeni vrt sa setom stolica I stolom.

Brzi pogled       Upit
Apartman tip 4+1 za dvije do 3 osobe. Prostrani apman s balkonom I lijepim pogledom na more.

Brzi pogled       Upit
Studio apartman za dvije osobe s balkonom I pogledom na more.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 98 994 8043 00385 51 764013 00385 98 994 8043   00385 51 764013
Adresa: Rade Končara 85
Grad / mjesto: Selce
Tel: 00385 98 994 8043 00385 51 764013
Email: roza.selce@gmail.com
IBAN: HR9824020063101499156
SWIFT: ESBCHR22
WEB: www.croatiaselceapartments.com
Subdomain: Apartmani Roza

Do mora: 300
Spavaćih soba: 4
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Kip Ribara     Brzi pogled
Ribarski tjedan     Brzi pogled
Ribarski tjedan     Brzi pogled
Gradska plaža     Brzi pogled
Adrenalin park     Brzi pogled
Ljubavna cestica     Brzi pogled
Balustrada     Brzi pogled
Akvarijum     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 2 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 22853

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   165