APARTMANI VACATTIO CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Vacattio Crikvenica
Tel: +385 51 241 694
Apartmani Vacattio nalaze se u Crikvenici. Apartmani su lijepo uređeni s velikom okućnicom i vrtom za zajedničko druženje, roštiljanje i zabavu. U sklopu objekta nalazi se sauna, fitness i jacuzzi. Imamo 5 apartmana raznih veličina i svi imaju pogled na more te balkon ili terasu. Parking i WI-FI su besplatni. Tokom dana možete uživati na plaži u suncu i moru. Govorimo engleski, njemački i mađarski.

Smještaj

Apartment 1 for 4 persons is located on the first floor. 2 bedrooms, kitchen, 1 bathroom and balcony. Wifi, TV, parking, air conditioning, garden grill, garden terrace. Max: 4 people. Beautiful sea view.

Brzi pogled       Upit
Apartman 2 nalazi se na drugom katu. Sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i terase sa predivnim pogledom na more. Apartman ima klima uređaj i besplatan WI-FI.

Brzi pogled       Upit
Apartman 3 nalazi se na prvom katu sa izlazom na veliku terasu. Apartman ima dnevni boravak, kuhinju, 1 spavaću sobu i kupaonicu, besplatan WI-FI, LCD TV. Namjenjen je boravku 2-4 osobe.

Brzi pogled       Upit
Apartman 4 nalazi se na prvom katu sa izlazom na veliku terasu. Apartman ima dnevni boravak, kuhinju, 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. Namjenjen je za boravak 4 osobe. Apartman ima klima uređaj i besplatan WI-FI.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 51 241 694 +385 51 241 694
Adresa: Zidarska 91
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: +385 51 241 694
Email: vacattio@ri.t-com.hr
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: www.vacattioapartments.com/
Subdomain: Apartmani Vacattio

Do mora:
Spavaćih soba: 14
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Facebook Google Map
Atrakcije u blizini Muzej Grada Crikvenice     Brzi pogled
Kip Ribara     Brzi pogled
Akvarijum     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 7619

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   163