APARTMANI JELA CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Jela Crikvenica
Tel: 00385-95-844-4977 & 00385-51-242-149
U obiteljskoj kući Jela na raspolaganju su Vam dva prostrana apartmana i jedna komforna soba s vlastitom kupaonom. Udaljena nekih 600 m od mora, kuća Jela smještena je u mirnom dijelu grada s prekrasnim pogledom na more i otok Krk. Tijekom ljetnih mjeseci automobil je najbolje ostaviti na jednom od nekoliko parkirnih mjesta u sklopu okućnice te se bezbrižno uputiti do najbliže plaže ili centra grada (10-15 minuta hoda). Ako Vam nije do šetnje, gradski autobus koji prolazi uz naš objekt skratit će Vam znatno taj put. Check-in od 13:00 sati, a check-out do 09:00 sati ujutro. Boravišna pristojba, turistička prijava, potrošnja struje i vode, pribor za jelo i oprema za kuhanje, parkirno mjesto, internet, tjedno mijenjanje posteljine/ručnika te završno čišćenje uključeni su u cijenu dnevnog najma.

Smještaj

Apartman se nalazi u potkrovlju i sastoji se od 2 spavaće sobe sa bračnim krevetima, kupaonica s tušem, dnevni boravak sa 2 sofe na razvlačenje, kuhinja i blagovaonica, manji balkon s pogledom na more, prostrana krovna terasa opremljena garniturom za sjedenje, zaseban ulaz. Apartman je opremljen klima uređajem, Sat-TV, WLAN internet, dok je kuhinja opremljena mikrovalnom, frižiderom, pećnicom i svim potrebnim za pripremu i usluživanje obroka.

Brzi pogled       Upit
Apartman se nalazi u prizemlju i sastoji se od 2 spavaće sobe sa bračnim krevetima (u svakoj sobi po 1 dodatni ležaj), kupaona s tušem, kuhinja, prostrana zatvorena terasa sa stolom za blagovanje, manja vrtna terasa, velika terasa s pogledom na more opremljena garniturom za sjedenje, zaseban ulaz. Apartman je opremljen klima uređajem, Sat-TV, WLAN internet, dok je kuhinja opremljena mikrovalnom, frižiderom, pećnicom i svim potrebnim za pripremu i usluživanje obroka.

Brzi pogled       Upit
Dvokrevetna soba sa bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom s tušem, vrtna terasa sa sjedaćom garniturom, prizemlje, zaseban ulaz. Opremljena je klima uređajem, Sat-TV, WLAN internet, frižider i kuhalo za vodu.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385-95-844-4977 & 00385-51-242-149 00385-95-844-4977  &  00385-51-242-149
Adresa: Podšupera 5
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385-95-844-4977 & 00385-51-242-149
Email: info.jela@gmail.com
IBAN: -
SWIFT: -
WEB: NO
Subdomain: Apartmani Jela

Do mora: 600 m
Spavaćih soba: 5
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Nearby attractions comming soon!
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 176

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   373