SOBE ZA NAJAM ROSSI CRIKVENICA CROATIA

Sobe za najam Rossi Crikvenica
Tel: 00385 95 391 7622
  Do plaže 100 m
  Do centra 100 m
  Promenada, Balustrada 100 m
  Pošta 150 m
  Apoteka 150 m
  Autobusna stanica 200 m
  Internet uključen
  Pomoćni ležaj 10 €
  Klima uređaj
Sobe za iznajmljivanje sa kupaonicom u blizini pješčane gradske plaže u Crikvenici. Provedite svoj godišnji odmor i uživajte u ljepotama Jadranskog mora odmarajući se u našim moderno uređenim sobama. Turizmom se naša obitelj bavi već više od 30 godina. Želimo Vam ugodan boravak kod nas! Obitelj Rossi-Gašparović!

Smještaj

Soba sa velikom kupaonicom i velikom kutnom kadom sa pogledom na more. Soba se nalazi u prizemlju kuće. Wi- Fi Internet besplatan. LCD televizor i hladnjak su u sobi.

Brzi pogled       Upit
Soba tip 2+1 za dvije do tri osobe. Soba sa velikom odvojenom kupaonicom s kadom te prekrasnim pogledom na more. Soba se nalazi na prvom katu kuće. Wi- Fi Internet besplatan. LCD televizor i hladnjak su u sobi. Soba ima balkon s kjeg se pruža predivan pogled na otok Krk I Kvarner. Kada se probudite iz kreveta imate prelijepi pogled na more. U sobi se nalazi veliki trosjed i ormar za garderobu. Soba je prostrana 25 kvadrata. Zalasci sunca poseban su doživljaj koje pruža pogled iz ove sobe. Cijene su izražene po sobi za dvije osobe. Mogućnost spavanja treće osobe na pomoćnom ležaju. Cijena pomoćnog ležaja je 10 € po osobi dnevno.

Brzi pogled       Upit
Soba za dvije osobe. Soba sa kupaonicom i tuš kadom te velikim bračnim krevetom. Soba se nalazi na prvom katu kuće. Wi- Fi Internet besplatan. LCD televizor se nalazi u sobi.

Brzi pogled       Upit
Studio apartman s pogledom na more. Apartman za dvije osobe s bračnim krevetom, kupaonicom s tušem, balkonom s pogledom na more, UHD TV, potpuno opremljena kuhinja i stol za objedovanje s pogledom na more. Spavaća soba s bračnim krevetom, potpuno opremljena kuhinja, kupaonica, UHD TV sa zaobljenim ekranom, kupaonica, balkon.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 95 391 7622 00385 95 391 7622
Adresa: Kralja Zvonimira 18
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 95 391 7622
Email: vedran.gasparovic@gmail.com
IBAN: HR6923600003241345696
SWIFT: ZABAHR2X
WEB: www.crikvenicasobe.com
Subdomain: Sobe za najam Rossi

Do mora: 100 m
Spavaćih soba: 3
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Ribarski tjedan     Brzi pogled
Kip Ribara     Brzi pogled
Akvarijum     Brzi pogled
Muzej Grada Crikvenice     Brzi pogled
Ljubavna cestica     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 38127

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   160