APARTMANI DIJANA MATEJCIC CRIKVENICA CROATIA

Apartmani Dijana Matejcic Crikvenica
Tel: 0038551785566
  Do mora 450 m
  Parking
  Grill
  Do restorana 50m , 100m, 200m
  Sportski tereni 300 m
  Trgovina 200 m
  Apoteka 200 m
  Frizerski salon 200 m
  Do plaže 450 m
  Suhi vez za čamac
  Boravišna pristojba, struja i voda u cijeni
Apartmani obitelji Matejčić nalaze se u mirnom dijelu Crikvenice u obiteljskom okruženju. Siguran i prostrani parking nalazi se odmah do objekta.

Smještaj

Apartman za do devet osoba sa predivnim pogledom na more. Apartman se nalazi na drugom katu. Parkiralište je osigurano. Apartman ima četiri sobe i dvije kupaone te kuhinju sa blagovaonom i dnevni boravak.

Brzi pogled       Upit
Apartman za četiri osobe sa lijepim pogledom na more, balkonm, kuhinjom, kupaonicom, dvije spavaće sobe i hodnikom. Parking osiguran iza kuće.

Brzi pogled       Upit
Apartman za do tri osobe s pogledom na more, velikom terasom na prvom katu. Parking je osiguran iza kuće. Mogućnost grilla iza kuće.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   0038551785566 0038551785566
Adresa: Vukovarska 10
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 0038551785566
Email: danor.matejcic@gmail.com
IBAN: HR582340009311048790-3
SWIFT: PBZGHR2X
WEB: www.appmatejcic-crikvenica.hr
Subdomain: Apartmani Dijana Matejcic

Do mora: 450 m
Spavaćih soba: 6
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Ribarski tjedan     Brzi pogled
Ljubavna cestica     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 5 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 30546

 

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   145