VILA VESNA CRIKVENICA CROATIA

Vila Vesna Crikvenica
Tel: 00385 98 368276
   Zračna luka Rijeka otok KRK 25 km
   Željeznička stanica Rijeka 35 km
  Privatno parkiralište (uključeno u cijenu)
  Pogled na vrt i more (balkoni)
  Wireless Internet
  Uz more (10m)
   Zračna luka Rijeka otok KRK 25 km
Apartmani i sobe za iznajmljivanje u blizini pješčane gradske plaže u Crikvenici. Provedite svoj godišnji odmor i uživajte u ljepotama Jadranskog mora odmarajući se u našim novouređenim apartmanima. Turizmom se familijarno bavimo već više od 20 godina. Želimo Vam ugodan boravak u našim apartmanima! Vila Vesna Parat!

Smještaj

Apartman sa balkonom za 2-3 osobe. Spavaca soba, kuhinja i kupaonica.SAT TV, Internet, Klimatizacija, sef, parkirno mjesto.

Brzi pogled       Upit
Apartman sa balkonom za 2-5 osoba. 2 spavace sobe, kuhinja sa dnevnim boravkom i kupaonica.SAT TV, Internet, Klimatizacija, sef, parkirno mjesto.

Brzi pogled       Upit
Apartman sa balkonom za 2-5 osoba. 2 spavace sobe, kuhinja sa dnevnim boravkom i kupaonica.SAT TV, Internet, Klimatizacija, sef, parkirno mjesto.

Brzi pogled       Upit

Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   00385 98 368276 00385 98 368276
Adresa: Kralja Tomislava 65b
Grad / mjesto: Crikvenica
Tel: 00385 98 368276
Email: vesna.parat@ri.t-com.hr
IBAN: NO
SWIFT: NO
WEB: www.crikvenicaapp.com
Subdomain: Vila Vesna

Do mora: 100m
Spavaćih soba: 7
Parking: DA
Internet: DA
Bazen: NE

Google Map
Atrakcije u blizini Kip Ribara     Brzi pogled
Ribarski tjedan     Brzi pogled
Muzej Grada Crikvenice     Brzi pogled
Ljubavna cestica     Brzi pogled
Gradska plaža     Brzi pogled
Balustrada     Brzi pogled
Ocjenjivanje Ocijenjeno 1 puta
Ddruštvene mreže
Pogleda   Pogleda: 31451

  Naše preporuke

Važno za znati

Iznajmljivači privatnog smještaja

Svaki iznajmljivač privatnog smještaja koji odluči svoj objekt prezenirati putem ovog weba, uz prezentaciju unutar portala dobiva i svoju individualnu (poddomensku) stranicu čije podatke može sam uređivati putem administracijskog sučelja. Tu može mijenjati svoje fotografije, tekstove, napomene i općenito podatke.

Tvrtke, obrti, ugostitelji i ostale djelatnosti

Svaka tvrtka ili obrt koji se odluči prezentirati svoju djelatnost putem ovog weba osim prezentacijskog sučelja unutar portala dobiva i svoju zasebnu poddomensku internet stranicu koju može samostalno uređivati i mijenjati (osvježavati) podatke iz administracijskog sučelja.

Oglasna ploča

Tvrtke i obrti, ugostitelji, mogu na oglasnoj ploči početne stranice oglašavati svoje događaje, evente, partije kao i trgovačke popuste koji su u tijeku kako bi stanovnici Grada i njegovi gosti bili što bolje informirani.

Poddomenske stranice

Poddomenske stranice iznajmljivača smještaja kao i firmi i obrta biti će zasebno SEO optimizirane radi lakšeg pronalaženja na tražilicama.

Reklame i Banneri

Na naš portal uvjek možete zatražiti postavljanje svog reklamnog bannera tvrtke ili obrta sa Vašim logotipom kako biste se što bolje prezentirali kupcima i klijentima. Cijene reklamnih bannera i ostalih usluga zatražite putem kontakt obrasca.

Registracija

Registrirati se na portal možete putem za to predviđenih registracijskih formi. Registracijom potvrđujete da na portalu nećete koristiti neprimjerene materijale i riječi, te da ste vlasnik prezentiranog materijala koji bi mogao podlijegati zaštiti autorskih prava.

Odgovornost

Portal Crikvenica-Croatia.com se odriče bilo kakve odgovornosti glede autorskih prava nad tekstovima i fotografijama koje na portal stave vlasnici privatnog smještaja, tvrtki i obrta. Svaki pojedini vlasnik smještaja, tvrtka i obrt postavljaju svoje materijale samostalno iz administracijskog sučelja i time potvrđuju vlasništvo nad njima.

Video

Iznajmljivači, tvrtke i obrti mogu svoje kapacitete i svoju djelatnost prezentirati i putem video isječaka koje prethodno postave na Youtube pa iz administrativnog sučelja povuku poveznicu na portal.Kontakt
Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema poruke  
Poruka  

TEL:   +385 95 391 7622 TEL!

1.306 recenzija za apartmane vile i kuće za odmor

5,0 od 5
Apartmani vile i kuće za odmor u Crikvenici ocijenjeni su sa 5,0 od 5

WWW.CRIKVENICA-CROATIA.COM

Portal Crikvenica-croatia.com nastao je u želji da se objedini kompletna turistička ponuda Grada Crikvenice na jednome mjestu. Želimo svim posjetiocima našeg Grada i okolice približiti ponudu privatnog i hotelskog smještaja kao i ugostiteljskih objekata, barova i restorana te uslužnih djelatnosti u koje spadaju frizeri, maseri, trgovine, automehaničari i autopraonice te mnogi drugi koji se bave bilo kakvom djelatnošću s područja Grada Crikvenice i okolnih mjesta. U suradnji sa Udrugom Iznajmljivača Privatnog smještaja Crikvenice pokrenuli smo ovaj projekt. Projekt je napravljen u responsive web tehnologiji prilagođenoj za prikaz na pametnim telefonima (smartphone uređajima) i tabletima kao i za prikaz u HD rezoluciji.

WWW.CRIKVENICAAPARTMENTS.INFO

Video Crikvenica


>> Crikvenica Webcam <<

E VISITOR

Trenutnih posjetitelja:   160